Over ons

Welkom bij Alias Webdesign

Voordat u met ons in zee gaat is het netjes om ons even voor te stellen.

Wie zijn wij

Alias Webdesign is een bedrijf dat voornamelijk websites bouwt. Wij onderscheiden ons door onze flexibele omgang en prijs kwaliteit verhouding. Resultaat staat bij ons op nummer 1. 

Onze missie

Onze missie is om ondernemingen een boost te geven door middel van hun website. Een website hoort niet alleen een visitekaartje te zijn, het hoort ook nieuwe klanten te trekken.

Wat we doen

Zo gaan wij te werk

01.

Hosting & Domeinnaam

Nadat wij al uw wensen en verwachtingen hebben gehoord, kopen wij het domeinnaam en de hosting. Het 1e jaar komt dus voor onze rekening.

02.

Website Design

Terwijl de domeinnaam en hosting verwerkt worden gaan wij aan de slag met het volledige design en de indeling van de website.

03.

Website Ontwikkeling

Vervolgens gaan we aan de slag met het bouwen van de website en pagina’s. We zorgen dat alles er strak uit ziet en vlekkeloos werkt.

04.

Zakelijk mailadres

We zorgen ervoor dat u een zakelijk e-mail adres krijgt. Dit houdt in dat het eindigt op @uwbdrijf.nl. Een gmail of hotmail adres is tenslotte niet professioneel.

05.

Levering

Als de website af is presenteren wij deze aan u. We doen eventueel nog de laatste wijzigingen aan de website volgens uw wensen.

06.

Hulp & Ondersteuning

Heeft u daarna nog vragen of komt u ergens niet uit? Geen zorgen, wij staan nog steeds voor u klaar.

Waarom kiezen voor ons?

Onze websites worden standaard geleverd met 1 jaar garantie. Mocht er iets misgaan dan lossen wij dat gratis voor u op.

Het kan voorkomen dat u iets wilt aanpassen aan de website. Onze websites zijn gemakkelijk aan te passen. U ontvangt daarvoor van ons een handleiding.

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website binnen 3 werkdagen klaar is!

Dankzij ons jong en getalenteerd team hebben wij een geweldige prijs kwaliteit verhouding.

We voeren niet alleen uw wensen uit, we denken ook graag met u mee. 

Wilt u een project met ons starten?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, deze ontvangt u binnen 24 uur.
Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

jQuery(document).ready(function($) { $(document).on('after.load.forminator', function(e, form_id) { var next_button = document.querySelector('.forminator-button-next'), click_event = new CustomEvent('change_evt'), clickable_elements = document.querySelectorAll('.next-on-click .forminator-radio-label'), radios = document.querySelectorAll('.next-on-click input[type="radio"]'); clickable_elements.forEach( clickable_element => { clickable_element.addEventListener('click', wpmudev_clickables_event_callback) } ) function wpmudev_clickables_event_callback() { radios.forEach(radio => { radio.addEventListener('change', wpmudev_change_evt_callback) }) } function wpmudev_change_evt_callback(e) { if (e.currentTarget.checked) { $('.forminator-button-next').trigger('click'); } } }); setTimeout(function() { $('.forminator-custom-form').trigger('after.load.forminator'); }, 100); });